• „Ако говориш с човек на език, който разбира, думите ще достигнат до съзнанието му. Но ако говориш с него на родния му език, ще докоснат сърцето му.“ - Нелсън Мандела

  • „Истинското пътуване към откритието, не е да опознаеш нови земи, а да видиш с нови очи.“ - Марсел Пруст

  • "Ученикът не е съд, който трябва да бъде запълнен, а факел, който трябва да бъде запален." - Плутарх

  • „Не се надявам на нищо, Не се страхувам от нищо, Аз съм свободен “ - Никос Казандзакис

  • "Идеалният учител е онзи, който се превръща в мост, за да премине ученикът на отсрещния бряг, и когато вече преминаването стане лесно, учителят с радост оставя моста да се срути, като насърчава ученика си да построи собствени мостове." - Никос Казандзакис

Групово и фирмено обучение 

Груповото обучение се провежда в малки групи. В приятна и спокойна атмосфера се изучава гръцки език по учебни материали и системи,  съобразени с Общата европейска езикова рамка. Всяко ниво завършва със Сертификат след полагане на изпит. 

Възможностите за групово обучение са сутрешни, следобедни и вечерни групи в делничните дни от седмицата. 

Таксата за курса се определя от Нивото на владеене на езика и броя часове, заложени в него. За подробности разгледайте раздел – Цени.

Фирмено обучение
За Ваше удобство Езиков център „Хеленика“ предлага обучение по гръцки език и на Вашето работно място в област Кърджали под формата на фирмено обучение. 

За конкретна информация е необходимо да се свържете с фирмата за изготвяне на оферта – в зависимост от броя на курсистите, часовете, времето и мястото за провеждане на обучението.

top